deHuisdrukker Hoofddorp | deHuisdrukker

{omschrijving}

deHuisdrukker Hoofddorp
InteGrafica
Bruno Gorgoni
Graan voor Visch 14519
2132 VG Hoofddorp
Telefoon: 06-30868131

hoofddorp@dehuisdrukker.nl
bruno@integrafica.nl

http://hoofddorp.dehuisdrukker.nl

Bestel drukwerk bij deze vestiging van deHuisdrukker


Grotere kaart weergeven

Openingstijden:

deHuisdrukker Hoofddorp


InteGrafica houdt zich onder leiding van Bruno Gorgoni bezig met: Advies, begeleiding en ontwikkeling van grafische projecten. De combinatie van deHuisdrukker formule en InteGrafica biedt u ongekende mogelijkheden voor al uw media-uitingen en sluit perfect aan op de Italiaanse kwaliteit waar zij gewend is mee te werken.

Met ruim 25 jaar ervaring in de Grafische Industrie hebben wij een zeer betrouwbare relatie met een reeks van zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers opgebouwd.
Dit resulteert in een zeer efficiënte wijze van produceren door de juiste keuze van productiemiddelen bij het begeleiden van onze opdrachten variërend van visitekaartje tot gebonden boek.

InteGrafica voert tevens het agentschap van “Castelli Bolis Poligrafiche" in de Benelux. Deze grootformaat drukkerij/binderij behoort tot de grootste en modernste van Europa en
is een onderdeel van de "Lediberg Groep" gevestigd in Bergamo Italië. Lediberg behoort als producent/uitgever van agenda’s, kalenders, adres- en notitieboeken tot de grootste ter wereld. Vanuit Wormerveer wordt door Lediberg Benelux BV een speciaal voor de Benelux ontwikkelde brede collectie producten zowel in het Retail kanaal als in het BtB kanaal in de markt gezet.

Wij wensen u veel succes bij het bezoeken van onze websites en mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder.